توصیه محققان؛ مواد خوراكی ممنوعه برای افراد مبتلا به میزان بالای استروژن آقای هویج: بگفته پژوهشگران، افزایش میزان هورمون استروژن در رحم در طول حاملگی می تواند ریسك ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم را افزایش دهد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، كمبود هورمون استروژن در بدن سبب بروز علائمی نظیر گُرگرفتگی، خشكی واژن، احساس لرز و سرما، اختلال در خوابیدن، و تعریق بیش از اندازه می شود. از طرف دیگر، وجود بیشتر از زیاد این هورمون نیز سبب نفخ، كاهش تمایلات جنسی، نوسانات اخلاقی، ورم سینه ها و سردرد می شود. همین طور افزایش میزان این هورمون می تواند منجر به لختگی خون، سرطان، نقایص مادرزادی برای نوزاد و سفتی بافت سینه شود. پژوهشگران به زنان حامله سفارش می كنند اگر میزان این هورمون در رحم تان بالاست از مصرف برخی مواد خوراكی اجتناب نمایید. در ادامه به این مواد خوراكی اشاره شده است.دانه كتان: بااینكه دانه كتان برای كاهش كلسترول مناسب می باشد اما سرشار از استروژن هم است.سویا: از آنجائیكه مملو از ایزوفلاوون ها است سبب افزایش میزان استروژن در زنان می شود.توت فرنگی: این میوه سرشار از فیتواستروژن هاست كه میزان زیاد آن می تواند برای زنان حامله خطرناك باشد.مغزیجات آجیلی: یكی از بهترین مواد خوراكی برای زنان است. اما در طول حاملگی خوردن این مغزیجات آجیلی به شكل شایان توجهی سبب افزایش میزان استروژن می شود. منبع: آقای هویج 1398/05/23 14:40:11 5.0 / 5 4590 تگهای خبر: آجیل , بیمار , بیماری , خواب این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط با خوردن این میوه افسرده نمی شوید وزش باد شدید در 9 استان و اخطار به ناوگان حمل و نقلی تصفیه خانه های محلی، راهکار شهرداری تهران برای نجات فضای سبز مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱