مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ تغذیه نوروزی را جدی بگیرید آقای هویج: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به افزایش وزن در روزهای نوروز و احتمال مبتلاشدن به کرونا در افراد چاق هشدار داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، بر ضرورت رعایت رژیم مناسب غذایی در تعطیلات نوروزی اصرار کرد و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی، یکی از عوارض تغییر برنامه غذایی در روزهای نوروز است. وی با عنوان این مطلب که احتمال ابتلای افراد چاق به کرونا بیشتر است، اضافه کرد: بدین سبب با رعایت نکاتی در تغذیه خود در این ایام می توانید از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری کنید. عبداللهی افزود: مواد غذایی شیرین و پر چرب زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب می شوند و خود این بیماریها خطر ابتلاء و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را بیشتر می کند. وی افزود: بجای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده نمائیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: سفارش می شود برای پیش گیری از اضافه وزن و چاقی که عامل خطر ابتلاء به کرونا است بجای شیرینی یا شکلات یک عدد میوه مصرف کنید. وی ادامه داد: چاقی عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا شمرده می شود. مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: کم آبی ریسک ابتلاء به کرونا را بیشتر می کند، بدین سبب روزی ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید. منبع: آقای هویج 1400/01/06 13:05:25 5.0 / 5 1089 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پیشگیری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده ورود اقلام غذایی تاریخ گذشته از مسیر ملوانی سفارش های تغذیه ای برای کودکان دبستانی تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲