مطالعات نشان می دهد؛

چای سبز در مقابله با كووید ۱۹ موثر است

چای سبز در مقابله با كووید ۱۹ موثر است آقای هویج: نتایج نشان میدهد ترکیب موجود در چای سبز بطور بالقوه می تواند کروناویروس را غیرفعال کرده و از تولیدمثل ویروس پیشگیری کند.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، چای سبز یک نوشیدنی محبوب در سطح جهان است و بطور سنتی بعنوان یک گیاه دارویی برای درمان خیلی از بیماریها استفاده می شود. چای سبز از برگهای گیاه Camelia sinensis تهیه می شود.
تحقیقات دهه های گذشته نشان داده است که چای سبز و پلی فنول های موجود در آن به نام کاتچین می تواند از دیابت، چاقی، سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
همچنین مطالعات نشان داده است که کاتچین های چای سبز فعالیت ضدویروسی دارند و می توانند در مقابل بیماریهای ناشی از استرس اکسایشی و التهاب نقش حفاظتی داشته باشند.
برخی از مطالعات اخیر پتانسیل چای سبز را برای پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ نشان میدهد. فراوان ترین کاتچین و ماده اصلی فعال در چای سبز، اپی گالوکاتکین -۳- گالات (EGCG) است.
EGCG ساختاری پلی فنولیک دارد و یک آنتی اکسیدان قوی است که رادیکالهای واکنشی را از بین می برد تا از تشکیل گونه های اکسیژن واکنش پذیر پیشگیری کند. EGCG دارای ۸ گروه فنلی است و چندین دهنده و پذیرنده الکترون برای اتصال هیدروژن به چندین مولکول مانند پروتئین ارائه می دهد. بنا بر این EGCG تمایل زیادی به پروتئین های مختلف دارد، با آنها پیوند می یابد و فعالیت آنها را مهار می کند.
محققان اخیراً مقاله ای را منتشر نمودند که سازوکارهای EGCG را در جلوگیری از عفونت کووید ۱۹ و سندرم های مختلف ناشی از آن بررسی می کند. آنها نتایج مطالعات قبلی را با هدف تعیین سودمندی EGCG یا مصرف چای در پیشگیری، تسکین و درمان کووید ۱۹ بررسی کردند.
یافته های کلیدی مطالعه آنها نشان داد که EGCG Nrf۲ را فعال کرده و آنزیم مبدل آنژیوتانسین ۲ (ACE۲) را که یک گیرنده سلولی برای کروناویروس و TMPRSS۲، واسطه ورود ویروس به سلول میزبان است، را مهار می کند.
EGCG همین طور پروتئاز اصلی کروناویروس را غیرفعال کرده و تولیدمثل ویروس را متوقف می کند. عملکرد آنتی اکسیدانی EGCG فعالیت و تجلی GRP۷۸ ساکن ER را سرکوب می کند و می تواند بطور بالقوه چرخه زندگی کروناویروس را مهار کند.
در مجموع، EGCG ممکنست قابلیت مهار عفونت کروناویروس، سرکوب تکثیر ویروس، کاهش توفان سیتوکین و ترومبوز و فیبروز ریه را داشته باشد.
به گفته پژوهشگران، تا حالا چنین مطالعات انسانی انجام نشده، اما ممکنست سایر کاتچین های موجود در چای سبز خصوصیات محافظتی مشابه EGCG از خود نشان دهند که احتمالاً در سطوح پایین تر است.
این یافته ها، نیاز به مطالعات بیشتر درباره نقش EGCG در پیشگیری و درمان کووید ۱۹ را برجسته می کند.


منبع:

1400/03/19
10:32:00
5.0 / 5
1004
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری