یك متخصص طب سنتی بیان كرد؛ سفارش های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی به گزارش آقای هویج یک متخصص طب سنتی، بر مصرف میوه و سبزیجات و نوشیدنی های خنک برای پیشگیری از گرمازدگی در ایام گرم سال تاکید نمود. علیرضا یارقلی، در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تغذیه مناسب فصل تابستان، اظهار داشت: در این فصل سفارش می شود افراد از غذاهای سرد و تر مانند آب دوغ خیار و نان، پنیر و هندوانه بهره برده و از مصرف غذاها و نوشیدنی های گرم پرهیز کنند.این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استفاده از نوشیدنی هایی مانند خاکشیر که برطرف کننده خشکی و خارش پوستی، بهبود دهنده معده و روشن و صاف کننده پوست است به همراه کمی آب لیمو بخصوص بامداد ها و به صورت ناشتا سبب رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان خواهد شد.وی بیان نمود: تخم شربتی هم مقوی دستگاه گوارش است و از گرسنگی کاذب جلوگیری می کند و به منظور لاغری و کاهش وزن هم سفارش می شود؛ تخم شربتی ضد سرطان بسیار خوبی است و دارای فیبر بالایی بوده و از بروز دیابت نوع دو هم پیشگیری می کند، مصرف این شربت ربطی به سردی و گرمی هوا ندارد اما در تابستان سبب خنک شدن و کاهش عطش می شود البته باید به این نکته تصریح کرد که افراد دارای معده سرد و مزاج سرد و تر در مصرف شربت های خنک زیاده روی نکنند.یارقلی در مورد مصرف دو میوه هلو و شلیل در این فصل اظهار داشت: هلو و شلیل با مزاج سرد و تر دو میوه محبوب فصل تابستان هستند که زود هضم و کم کالری تر از بقیه میوه ها هستند و دارای آنتی اکسیدان های بالایی بوده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کنند.وی اظهار نمود: استفاده از هندوانه بعنوان رقیق کننده خون که دارای ویتامین A، B و C است بعنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و جهت سلامت پوست و مو بسیار مفید بوده اما خوردن آن به صورت ناشتا بخصوص در هوای گرم و بعد از صرف غذا سفارش نمی گردد.این متخصص طب سنتی تصریح کرد: گلاب هم یکی از نوشیدنی های خیلی خوب در فصل گرماست که میتوان جهت رفع تشنگی و عطش از آن استفاده نمود.یارقلی ضمن اشاره به خواص بی شمار کاهو اظهار داشت: کاهو با طبیعتی سرد و تر جز سبزیجات تصفیه کننده خون است که آهن بسیار زیادی دارد و در درمان کم خونی مؤثر است و مصرف آن در فصل تابستان بسیار سفارش می شود.وی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف شربت سکنجبین، لیمو، هندوانه، آبغوره و میوه های تر (ترش و شیرین) مانند آلو، آلبالو و گیلاس در کنار نوشیدنی های خنک می توانند حرارت بدن را کاهش داده و رطوبت را به بدن برسانند.این متخصص تغذیه اظهار داشت: افراد از مصرف غذاهایی مثل فسنجان، گردو، کنجد به علت مزاج شأن در این فصل پرهیز کنند چونکه سبب عوارضی مانند فشار خون می شوند.وی در آخر تصریح کرد: مصرف میوه بسیار پرطرفدار طالبی که سرشار از آب است در این فصل بسیار سفارش می شود چونکه این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم است و تنظیم کننده متابولیسم بدن است اما لازم است افراد به این نکته توجه ویژه ای کنند و این میوه را بین دو وعده غذایی و با معده خالی مصرف نکنند همینطور افراد دیابتی در مصرف این میوه باید جانب اعتدال را رعایت نمایند. منبع: mrhavij.ir 1400/04/02 22:39:04 5.0 / 5 1067 تگهای خبر: ایمنی , پیشگیری , تغذیه , خون این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط رویارویی با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به همراه فیلم مضرات استرس روانی برای سلامت قلب و راه صیانت از خود دربرابر آن دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود نان سالم و نحوه خرید و نگهداری درست از آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳