یك متخصص طب سنتی بیان كرد؛

سفارش های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی

سفارش های تغذیه ای برای پیشگیری از گرمازدگی به گزارش آقای هویج یک متخصص طب سنتی، بر مصرف میوه و سبزیجات و نوشیدنی های خنک برای پیشگیری از گرمازدگی در ایام گرم سال تاکید نمود.



علیرضا یارقلی، در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تغذیه مناسب فصل تابستان، اظهار داشت: در این فصل سفارش می شود افراد از غذاهای سرد و تر مانند آب دوغ خیار و نان، پنیر و هندوانه بهره برده و از مصرف غذاها و نوشیدنی های گرم پرهیز کنند.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استفاده از نوشیدنی هایی مانند خاکشیر که برطرف کننده خشکی و خارش پوستی، بهبود دهنده معده و روشن و صاف کننده پوست است به همراه کمی آب لیمو بخصوص بامداد ها و به صورت ناشتا سبب رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان خواهد شد.
وی بیان نمود: تخم شربتی هم مقوی دستگاه گوارش است و از گرسنگی کاذب جلوگیری می کند و به منظور لاغری و کاهش وزن هم سفارش می شود؛ تخم شربتی ضد سرطان بسیار خوبی است و دارای فیبر بالایی بوده و از بروز دیابت نوع دو هم پیشگیری می کند، مصرف این شربت ربطی به سردی و گرمی هوا ندارد اما در تابستان سبب خنک شدن و کاهش عطش می شود البته باید به این نکته تصریح کرد که افراد دارای معده سرد و مزاج سرد و تر در مصرف شربت های خنک زیاده روی نکنند.
یارقلی در مورد مصرف دو میوه هلو و شلیل در این فصل اظهار داشت: هلو و شلیل با مزاج سرد و تر دو میوه محبوب فصل تابستان هستند که زود هضم و کم کالری تر از بقیه میوه ها هستند و دارای آنتی اکسیدان های بالایی بوده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کنند.
وی اظهار نمود: استفاده از هندوانه بعنوان رقیق کننده خون که دارای ویتامین A، B و C است بعنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و جهت سلامت پوست و مو بسیار مفید بوده اما خوردن آن به صورت ناشتا بخصوص در هوای گرم و بعد از صرف غذا سفارش نمی گردد.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: گلاب هم یکی از نوشیدنی های خیلی خوب در فصل گرماست که میتوان جهت رفع تشنگی و عطش از آن استفاده نمود.
یارقلی ضمن اشاره به خواص بی شمار کاهو اظهار داشت: کاهو با طبیعتی سرد و تر جز سبزیجات تصفیه کننده خون است که آهن بسیار زیادی دارد و در درمان کم خونی مؤثر است و مصرف آن در فصل تابستان بسیار سفارش می شود.
وی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف شربت سکنجبین، لیمو، هندوانه، آبغوره و میوه های تر (ترش و شیرین) مانند آلو، آلبالو و گیلاس در کنار نوشیدنی های خنک می توانند حرارت بدن را کاهش داده و رطوبت را به بدن برسانند.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: افراد از مصرف غذاهایی مثل فسنجان، گردو، کنجد به علت مزاج شأن در این فصل پرهیز کنند چونکه سبب عوارضی مانند فشار خون می شوند.
وی در آخر تصریح کرد: مصرف میوه بسیار پرطرفدار طالبی که سرشار از آب است در این فصل بسیار سفارش می شود چونکه این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم است و تنظیم کننده متابولیسم بدن است اما لازم است افراد به این نکته توجه ویژه ای کنند و این میوه را بین دو وعده غذایی و با معده خالی مصرف نکنند همینطور افراد دیابتی در مصرف این میوه باید جانب اعتدال را رعایت نمایند.


منبع:

1400/04/02
22:39:04
5.0 / 5
1067
تگهای خبر: ایمنی , پیشگیری , تغذیه , خون
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند