مطالعات نشان می دهد؛ بین مصرف پروتئین و مرگ های سرطانی ارتباط وجود دارد به گزارش آقای هویج مطالعه اخیر نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را زیاد می كند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان داده است مصرف بیش از حد پروتئین ریسك مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد بالا می برد. همچنین نتایج نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین ریسك مرگ را تا ۷۴ درصد بالا می برد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین برابر بیشتر می كند. با این حال پروتئین یكی از سه ماده مغذی اصلی موردنیاز بدن است كه علاوه بر افزایش روند رشد و ترمیم بافت ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی كمك می نماید. از اینرو باید مقدار كافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده شود. طبق سفارش كارشناسان، ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف كل كالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. بعنوان مثال اگر مصرف روزانه كالری شما ۱۵۰۰ است، انرژی بدست آمده از پروتئین تان باید بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ كالری باشد. برخی متخصصان هم سفارش می كنند كه باید ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدین منظور باید وزن بدن در عدد ۰.۸ ضرب شود. بعنوان مثال برای فردی با وزن ۷۵ كیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه اش ۶۰ گرم خواهد بود. اما در مورد افراد پرفعالیت نظیر ورزشكاران، میزان مصرف ۱.۲ تا ۱.۷ گرم پروتئین به ازای هر كیلوگرم از وزن بدن سفارش می شود. همچنین طبق برخی سفارش ها، میزان پروتئین مصرفی برای مردان ۵۶ گرم و برای زنان ۴۶ گرم است. 1398/11/04 22:08:10 5.0 / 5 4724 تگهای خبر: دیابت , رژیم غذایی , رشد , سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط فروش 428 میلیارد تومانی دامپروران بورسی در بازار گاو و گوساله سفارش های تغذیه ای برای حفظ اشتهای کودکان در فصل گرما دیابتی ها در مصرف میوه زیاده روی نکنند بررسی کامل انواع میلگرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳